Връчиха призовете „Учител на годината“ на община Панагюрище за 2022 година

Днес, на 23 май, в навечерието на най-светлия български празник – 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност се връчи наградата „Учител на годината“ на община Панагюрище за 2022 година.

Официалната церемония се проведе в ритуалната зала на Община Панагюрище като част от празничния прием на кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки с представители на образователните и културните институции. На събитието присъстваха и председателят на Общински съвет г-н Христо Калоянов и кмет на община Панагюрище и г-жа Галина Матанова зам.-кмет „Хуманитарни дейности” на община Панагюрище.

alt

Церемонията започна с българския всеучилищен химн „Кирил и Методий“ като признателност към делото на Светите равноапостоли Кирил и Методий.

alt

Наградата „Учител на годината” за 2022 година връчи г-н Христо Калоянов – председател на Общински съвет. Отличените учители получиха диплом, парична сума и цвете.

  • Предучилищно образование – Екатерина Тодорова Влайкова – старши учител в ДГ „Райна Княгиня” , град Пaнагюрище
alt
  • Начален етап на основна образователна степен – Диляна Стоянова Караиванова-Мазнева – старши учител в ОУ „Проф. Марин Дринов”, град Панагюрище
  • Прогимназиален етап на основна образователна степен – Нистор Делчов Хаинов – старши учител в СУ „Нешо Бончев”, град Панагюрище
alt
  • Средно образование – Магдалена Стойчева Гоешкова – старши учител в Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, град Панагюрище.
alt
alt

Г-н Белишки благодари на учителите за неуморния труд, приноса им в развитието на образованието и пожела нестихващ устрем и удовлетвореност.

alt
alt
alt
Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.