Представители на 15 фирми от Германската търговска камара посетиха „Асарел-Медет” и „Уни Хоспитал”

Представители на 15 фирми, членуващи в Германо-Българската индустриално-търговска камара, посетиха днес, 27 май, „Асарел-Медет” АД и МБАЛ „Уни Хоспитал”. Поводът за визитата беше желанието им да разгледат едно модерно минно предприятие и да се запознаят с най-мащабния социален проект на компанията ни – модернизацията на панагюрската болница, днес МБАЛ „Уни Хоспитал”.

В „Асарел-Медет” гостите разгледаха двете фирмени експозиции, където директор „Човешки ресурси” Бисерка Янева ги запозна с историята и развитието на дружеството. След това те посетиха диспечерския пулт на рудник „Асарел”, където инж. Стоил Милушев – ръководител проекти в дирекция „Инвестиционни проекти и развитие”, ги запозна с процеса по добив и преработка на рудата. „Много впечатляващо, променихте изцяло представите ми за минния бранш”, призна един от гостите, който беше пристигнал от Бургас, за да види „Асарел-Медет”АД.

В МБАЛ „Уни Хоспитал” гостите бяха посрещнати от директор „Административни дейности” д-р Румяна Вълкова и д-р Росица Кръстева – началник на Онкологичния център и на отделението по медицинска онкология в здравното заведение. Д-р Захари Захариев, началник на Отделението по лъчелечение в МБАЛ „Уни Хоспитал“, запозна представителите на бизнеса с предимствата на модерното оборудване, с което разполагат работещите в него медици, и което позволява в „Уни Хоспитал” да се прилагат всички актуални методи за лечение на различни заболявания.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.