Детски празник с много изненади и забавления за децата на община Панагюрище на 1 юни

Община Панагюрище организира детски празник за деня на детето – 1 юни, на площад „20-ти април“, от 17:30 часа под наслов „Усмихни се с мен“.

Радостни преживявания за всички и много усмивки по слънчевите детски лица ще осигурят невероятната атракция Футболно Шоу Кристи на Христо Иванов Петков и животните-артисти на зоолога Стоян Лазаров.

Европейският шампион за магия Артьом със своето Магическо шоу ще представи пред панагюрските деца най-новото в света на фокусите, триковете и много други вълшебства.

Атрактивните артисти на кокили ще забавляват всички.

Децата ще могат да се снимат с любими анимационни герои.

Водещ на празничната програма ще бъде Павел Владимиров – Павката – познато лице от телевизионния екран, водещ на сутрешния блок на БНТ.

Слънчево настроение и желание за забавление ще създават музикалните изпълнения на децата от Центъра за подкрепа за личностно развитие.

Децата на община Панагюрище ще изпълнят „Танц с послание за мир“.

В цветни шатри на площада ще бъдат обособени Детски академии с различни занимания: рисуване на керамични фигури под ръководството на Наталия Терзиева от град Троян и Марин Барзеков от Панагюрище; инж. Мариела Николаева ще представи на децата  възможностите за  рециклиране и производството на стъкло и ще им помагане да нарисуват свое собствено произведение върху стъкло; Smarty Kids – детски образователни центрове ще разясняват на децата ползите на менталната аритметика – методика за развитие на паметта, концентрацията и логическото мислене чрез смятане, докато приготвят бисквитки; на красотата на рисуването с кана ще може да се насладим с Петя Узунова; с арт ателие, под ръководството на Нистор Хаинов ще се включи Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище; инициативата за изработване на най-дългата рисунка ще бъде водена от децата от ЛЕО КЛУБ – Панагюрище.

Централният площад на града ще се превърне в увеселителен парк, предлагащ забавления за малки и големи – детско влакче, батути, балони и вкусотии.

„Очакваме Ви, да споделим усмивките си в празничния ден“ , казват организаторът Община Панагюрище, като обещава много забавления и изненади.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.