Творческо сътрудничество между ДГ „Пролет“ и Библиотеката

В ДГ „Пролет“ с поредната традиционна среща с Стефан Рапонджиев, главен библиотекар в Общинската библиотека „Стоян Дринов“, завърши образователният цикъл, свързан с книгите и насърчаването на четенето.

С артистизма и енергията си за истинско общуване – душевно и смислено, сладкодумният вълшебник на словото достигна до сърцата на бъдещите ученици от трета и четвърта възрастова група и превърна срещата в празник на четенето. С „Книга за буквите“ и „Приказки с поука“ с много топлота и послание за човечност се осъществи връзка между любопитството и знанието, между детето и мъдростта.

Чрез възприемането и осмислянето на Ботевата творба „На прощаване“ децата се преклониха пред подвига на поета-революционер и героите за свободата на България.

Творческото сътрудничество между ДГ „Пролет“ и Общинската библиотека „Стоян Дринов“ ще бъде ползотворно и вдъхновено и през новата учебна 2022/2023 година, и ще създава нови мостове към магичността и любознателността на детския свят, за да продължава четенето на подрастващите през целия живот.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.