В петък започва Международният фестивал по фойерверки – Панагюрище 2022

В продължение на три дни – 10, 11 и 12 юни в град Панагюрище ще се проведе осмото издание на Международния фестивал по фойерверки – Панагюрище’2022.

Организатор и финансираща събитието е  Община Панагюрище, съорганизатор “Огнена хризантема” ЕООД. Генерален спонсор на международния фестивал по фойерверки е „Асарел-Медет” АД. С финансова подкрепа се включва и „Оптикс“ АД.

Отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, в осмото издание на Международния фестивал по фойерверки са от Германия, Полша и Норвегия.

По регламент условията за всички участници са еднакви:  състезателните отбори ще представят 2-минутно свободно фойерверк шоу, което няма да се оценява. След това ще имат 3 до 7 минути, в които да представят своето състезателно шоу. Подсигурени са еднакви по вид ефекти и материали. Големината на бомбите е идентична за трите отбора, а броя на фойерверките е равен. При изпълненията на състезателите от особено значение при тези условия ще е талантът и умението да се представи изкуството на фойерверките.

Подгряваща заря, която е извън състезателната програма, ще бъде изпълнена от „Огнена хризантема” ЕООД.

Организаторът – Община Панагюрище е подготвил подарък за всички жители и гости на града – концертна програма във всяка една от вечерите на Международния фестивал.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.