Богата фойерверк и концертна програма и във втората вечер на Международния фестивал по фойерверки

Втората вечер на Международния фестивал по фойерверки – Панагюрище, 2022 започна с невероятното изпълнение на Борис Христов, който познаваме от последното издание на Гласът на България. Истински фурор сред зрителите предизвика и появата на любимците на младото поколение – Pavell & Venci Venc`, които изпълниха най-големите си хитове пред многобройната публика на площад „20 април”.

alt
alt
alt

Най-чаканият момент на вечерта беше впечатляващата нощна феерия от цветове и огнени картини в небето над Панагюрище. Подгряваща заря беше подготвена от фирма „Огнена хризантема” ЕООД, град Панагюрище. Невероятни цветове, светлинен дъжд и букети от огнени кълба представиха състезателите от отбора на Полша, а публиката ги обсипа с бурни аплодисменти.

Отборът на Полша бе оценяван от жури в състав: г-н Никола Белишки – кмет на община Панагюрище, г-жа Галина Матанова – зам.-кмет на община Панагюрище, г-н Николай Пелтеков – генерален директор на „Асарел Медет” АД и г-н Желязко Гагов – директор на дирекция „Маркетинг” на „Оптикс” АД.

alt

След състезателната програма на отбора на Полша, вечерта продължи с концерт на рок група „SEVI”. Почитателите на рок музиката останаха впечатлени от популярната група и дълго ги аплодираха.

alt

На 12 юни концертната програма отново ще стартира в 20:00 часа на площад „20 април”. Първи на сцената ще излязат музикантите от рок група „Bad Attitude”, а след тях атмосферата ще нажежи легендарната група Б.Т.Р.

Подгряващата заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа, а след нея следва свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Норвегия.

Третата вечер на Международния фестивал по фойерверки – Панагюрище, 2022 ще продължи отново с концерт на рок група „Bad Attitude”, след което ще се проведе награждаване на отборите и официално закриване на фестивала, което ще включва за първи път и пиро-мюзикъл на „Огнена хризантема” ЕООД.

Водещ на Международния фестивал по фойерверки – Панагюрище 2022 отново бе Павел Владимиров – Павката, а техническото обезпечаване на събитието е дело на инж. Милчо Кацаров от Music Rental Company.

alt
Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.