„Лайънс клуб”- Панагюрище за поредна година организира градски велопоход

По проект „Панагюрище спортува – Бъди активен“ и във връзка с един от основните приоритети на Международното Лайънс движение и международните програми на Световната здравна организация за борба с диабета, „Лайънс клуб” – Панагюрище с подкрепата на община Панагюрище и РУ на МВР гр. Панагюрище организира  велопоход в рамките на града. Мероприятието ще се проведе на 23.06.2022г., /четвъртък/ от 18:00 часа.

Походът ще се проведе по следния маршрут:

Тръгване → от знака на Лайънс клуб Панагюрище (срещу бензиностанция „Петрол“) → бул. „Асарел“ → ул. „Оборище“  → ул. „Нистор Ружеков“ →  ул. „Райна Княгиня“ → финал пред спортна зала „Арена Асарел“. РУ на МВР гр. Панагюрище ще осигури пилотен автомобил и безопасно трасе за преминаване на участниците.

По традиция на началната точка ще бъдат светлоотразителни жилетки и шапки, изработени и брандирани специално за събитието.

На финалната точка от велопохода, организаторите ще подготвят индивидуални пакети със здравословна храна за участниците.

Проектът „Панагюрище спортува – Бъди активен“ на „Лайънс клуб” – Панагюрище се осъществява с финансовата подкрепа на община Панагюрище и е част от програмата „Панагюрище – европейски град на спорта 2022“.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.