С усмивки приключиха заниманията за деца „Лято в библиотеката” в Попинци

На 12 юли приключиха летните занимания за деца „Лято в библиотеката”, организирани от читалище „Искра-1872”- с. Попинци. Те са част от Общинската програма „Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела” и се проведоха от 4 до 12 юли.

Творческите занятия и образователни игри се проведоха в Детския отдел на читалищната библиотека, където малки и големи творяха, споделяха  книги и  идеи и се заредиха с чудесно настроение.  Сред  дейностите в тазгодишната инициатива „Лято в библиотеката” бяха включени занимателни игри, четене на книги на открито в парка, попълване на читателски дневник, рисуване с цветни тебешири върху асфалт, рисуване с бои и моливи, аранжиране на цветя и запознаване с традициите и обичаите на родния край. 

И тази година материалите за творческите занятия на децата бяха изцяло  подсигурени от читалището, като в края на инициативата всички участници получиха грамоти за участието си.

Екипът на читалище „Искра-1872” благодари на децата за проявеното усърдие и творчески дух и им пожелава весело и забавно лято!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.