Панагюрско момиче стана дистрикт управител на Лео клубовете в цяла България

Таня Узунова от Лео клуб Панагюрище беше избрана за дистрикт управител на Лео клубовете в цяла България. Изборът се проведе по време на Националната конвенция (годишното събрание) на всички Лайънс клубове в България – Дистрикт 130, провело се в Русе от 8 до 10 юли. Таня бе избрана с убедителните 12 на 4 гласа в нейна полза при гласуването, като преди това представи по впечатляващ начин презентация за работата и постигнатите цели до момента от Лео клуб Панагюрище.

Таня Узунова (вдясно на снимката)

Годишното Лайънс събитие бе белязано с още една панагюрска победа. Досегашният президент на Лайънс клуб Панагюрище Мария Бензарова бе избрана за регионален отговорник на зона Бесапара – включваща Панагюрище, Пазарджик и Велинград.

В годишното събрание на добротворческата организация участваха общо около 200 членове на Лайънс клубове от цялата страна. Панагюрският клуб бе представен от настоящия президент д-р Катя Симеонова, Мария Бензарова, д-р Николай Николов и Светозара Крайчева. Лео клуб Панагюрище бе представен от три свои членове.

Всички клубове получиха плакети и благодарствени грамоти от ръководството на Лайънс клуб България.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.