Благодарности за Доброволното формирование към Община Панагюрище

По повод активното участие на доброволците от Доброволното формирование към Община Панагюрище и помощта, която оказаха в потушаването на горския пожар, пламнал на 21. 07. 2022 година, в землището между Лесичово и Калугерово, Община Панагюрище получи благодарствено писмо от комисар инж. Ангел Ангелов – директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, гр. Пазарджик.

Комисар инж. Ангел Ангелов изказва най-искрена благодарност  към доброволците от Доброволното формирование към общината, които с риск за собственото си здраве и безопасност се включиха в потушаването на пожара в периода 21 – 23. 07. 2022 година и към кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки за бързата и навременна намеса, и им пожелава: крепко здраве, лична сполука и успехи.

Благодарствено писмо се получи и от кмета на община Лесичово – инж. Серьожа Лазаров. Г-н Лазаров изрази дълбоката си признателност към доброволците и към кмета на Община Панагюрище от свое име и от името на жителите на община  Лесичово.

”… Помощта, в този труден за нас момент е неоценима. Пожелаваме Ви здраве и благоденствие…“,  са част от благодарственото писмо на инж. Серьожа Лазаров.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.