Петя Цанкова е освободена от поста зам.-областен управител на област Пазарджик. Поста поема д-р Красимира Радева

Областният управител Трендафил Величков и служителите на Областна администрация Пазарджик пожелаха здраве, сили и нови успехи на Петя Цанкова, която в последните шест месеца беше заместник-областен управител на област Пазарджик. Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев тя е освободена от поста, считано от 17 август. Петя Цанкова благодари на областния управител и служителите за съвместната работа и подкрепата.

С друга своя заповед министър-председателят назначи за заместник областен управител на Пазарджик д-р Красимира Радева-Делева. Днес тя бе представена на служителите в областна администрация Пазарджик от областния управител Трендафил Величков. „Радваме се, че д-р Радева става част от екипа на областна администрация. Добър лекар и общественик, с опит в местното самоуправление като общински съветник и обществен деятел, който познава добре работата на институциите в област Пазарджик“, каза областният управител.

Д-р Красимира Радева е завършила медицина в МУ Пловдив. До назначаването й за заместник областен управител работи като лекар, специалист по вътрешни болести и кардиология в лечебни заведения в област Пазарджик. Два мандата е общински съветник в общински съвет Пазарджик.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.