С усмивки и голяма празничност стартира новата учебна година в община Панагюрище (снимки, видео)

Първият учебен ден в община Панагюрище бе съпроводен с много усмивки, силни емоции и хубаво време. Дворовете на училищата в общината се препълниха от ученици, родители и разбира се учители – събрали се заедно, за да отпразнуват подобаващо този ден бележещ началото на новата 2022/2023 учебна година.

Химнът на Република България и издигането на националния трибагреник поставиха началото на официалното откриване  във всички училища на територията на община Панагюрище. Музикалните поздрави от ученици към своите учители и съученици бяха част от всички тържества в училищата.

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки и Галина Матанова, заместник-кмет  „Хуманитарни дейности“ поздравиха ученици, учители и родители  и съпреживяваха  емоцията и вълнението с тях.

Г-н Белишки пожела на учениците и учителите най-вече здрава и  присъствена  учебна година, за да могат със сили, енергия и творческо дръзновение да дерзаят по пътя на науката и мъдростта.

Поздрави за началото на учебната година в Професионалната гимназия отправи и Бисерка Янева, директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД. „С първия училищен звънец започва едно вълнуващо приключение за вас“, каза Бисерка Янева. Тя поздрави специално осмокласниците от специалност „Минна електромеханика“, като им пожела успех в предизвикателството дуално обучение. Поздрави към гимназистите отправиха и Даниел Даскалов – директор „Ресурси“ в „Оптикс“ АД и Соня Славкова – мениджър Логистика в „Оптикоелектрон Груп“ АД.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.