Областният управител връчи благодарствен плакет на „Асарел-Медет“АД

Областният управител на Пазарджик Трендафил Величков връчи благодарствен плакет на изпълнителния директор на „Асарел-Медет“ инж. Делчо Николов за оказаната помощ при овладяването на пожарите край селата Лесичово – през юли, и Елшица – през месец август.

„Искам да благодаря на Вас и на всички Ваши работници и служители, за изключителния принос, който имате за овладяването на огнената стихия. Истината е, че без вашата техника и денонощната работа на вашите момчета, трудно щяхме да се справим“, заяви областният управител на Пазарджик и допълни, че е признателен на „Асарел“, че винаги се е отзовавал на призивите за помощ, без значение дали се касае за снежно или огнено бедствие.

„Приемам този плакет като благодарност не към мен, а към целия екип на „Асарел-Медет“. Знайте, че винаги можете да разчитате на нас“, каза изпълнителният директор на „Асарел-Медет“АД инж. Делчо Николов.

Общо 24 асарелци – огнеборци, булдозеристи, минни инженери, охранители и шофьори, участваха в потушаването на пожарите край селата Лесичово и Елшица. Тази седмица служители на компанията помагат и за справянето с бедствената ситуация в карловското село Каравелово, което пострада при невижданите наводнения в региона.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.