Панагюрище ще е домакин на официалното откриване на Европейската седмица на спорта

Тази година Европейската седмица на спорта ще се проведе в България в периода 23 – 30 септември под мотото „Можем да направим това заедно, да опитаме да сме BeActive!“. Програмата на Седмицата включва разнообразни събития на територията на цялата страна.

Община Панагюрище получи високо признание от Министерството на младежта и спорта – Покана за партньорство при организирането и провеждането на официалното откриване на Европейската седмица на спорта.  Откриването ще се състои на 23 септември в зала „Арена Асарел“ от 15:00 ч. и ще се излъчва на живо на фейсбук страницата на Европейската седмица на спорта.

В  организацията на събитието участва и Асоциацията на местните спортни клубове, които ще покажат демонстрации в различните спортни направления.

Това е поредна възможност за община Панагюрище да засвидетелства активната спортна политика, която развива и която бе отличена с приза „Панагюрище – европейски град на спорта 2022”.

Каним всички жители и гости да бъдат част от събитието, за да покажем, че правим това заедно и че можем да сме „BeActive“!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.