„Арена Асарел“ посрещна елитни МВР състезатели по бойни изкуства (снимки, видео)

На 16 и 17 септември, зала „Арена Асарел“ посрещна елитни служители на МВР от 14 дирекции от страната за Национален преглед по бойни спортове на МВР и обучение по самозащита.

Националният семинар по самозащита на Гранд мастер Шихан Тони Петров се проведе на 17 септември. В обучението участва и Шихан Петър Магеранов. На събитието участваха сто черни и двадесет цветни колани, нещо което не е правено до сега.

Перфектни условия и перфектна организация. Участници и организатори останаха изключително доволни от високото ниво, което предложи зала „Арена Асарел“.

“Благодарим на всички, които ни дадоха възможността, да докажем, че Войводите от Панагюрище са на изключително високо ниво”, споделиха организаторите и отправят своите специални благодарности към кмета на община Панагюрище Никола Белишки, Иван Нетов, председател на Асоциацията на спортните клубове, Пенка Узунова, управител на хотел „Каменград“ и парк хотел „Асарел“, и на „Асарел Медет“ АД.

Сред съдиите в дисциплина „Полицейска лична защита“ бяха главните инструктори от Центъра за бойна подготовка и спорт – Николай Николов и Милен Генчев.

Златото в дисциплината „Полицейска лична защита“ спечели отборът на СДВР, който се състои от служители, завършили Академията на МВР.
Вицешампиони са първи отбор на ОДМВР – Русе.
С бронзовите отличия се окичиха отборът на ОДМВР – Бургас и втори отбор на ОДМВР- Русе.
В дисциплина „Карате“ при отборното класиране шампион е ОДМВР – Русе. На второ място е ОДМВР – Пловдив, а на трето – СДВР.
При комплексното класиране на първо място е ОДМВР – Русе, на второ – ОДМВР – Бургас, а на трето място – СДВР.

Организатори на събитието бяха Спортна Асоциация – МВР, Българската федерация по полицейска защита и Клуб по полицейска лична защита “Войводите”, Панагюрище.

Това е второто подобно събитие, проведено в Панагюрище в последните месеци. На 16 юли зала “Арена Асарел“ бе домакин и на Националните финали по полицейска лична защита и карате за служители на МВР.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.