Кампанията „Посланията на есенния лист“ ни приканва да бъдем по-внимателни на пътя (снимки, видео)

Днес, 9 ноември, в центъра на града, младежите от Общинския ученически парламент при ЦПЛР – Панагюрище съвместно със сектор „Охранителна полиция“ към РУ-Панагюрище проведоха станалата традиционна акция, свързана с безопасността на движението по пътищата.

Младежите връчваха на водачите на моторни превозни средства послания за безопасно шофиране в рамките на националната кампанията „Посланията на есенния лист“. Съветите и препоръките бяха написани от учениците на цветни листчета хартия, под формата на есенни листа.

Друга част от атрактивните послания бяха закрепени под чистачките на паркираните в района автомобили.

Служители на „Охранителна полиция“ при РУ-Панагюрище осигуриха безопасността на младите раздавачи на пожелания за по-бавно шофиране, за спазване на правилата и за опазването на децата, участващи в движението по пътищата.

Целта на кампанията е да се фокусира вниманието на децата, учениците, водачите на моторни превозни средства върху необходимостта от засилване на вниманието и бдителността в есенно-зимните условия.

Преди провеждането на самата акция, в сградата на РУ-Панагюрище се проведе инструктаж на младежите от Общинския ученически парламент.

Под вой на сирени всички служители на РУ-Панагюрище, както и присъстващите членове на Общинския ученически парламент, с едноминутно мълчание почетоха паметта на загиналия при изпълнение на служебния си дълг служител на гранична полиция Петър Бъчваров.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.