Ден на ученическото самоуправление в СУ „Нешо Бончев“ (снимки, видео)

Днес, 17 ноември, в Международния ден на ученика в СУ “Нешо Бончев” се проведе инициативата Ден на ученическото самоуправление. Проявата бе на Ученическия съвет в училището, като участие в нея взеха класовете от прогимназиален и гимназиален етап.

Учениците влязоха в ролята на учители по различните учебни предмети. Те поеха и постовете на директор, зам.-директори, счетоводители, психолог, медицинска сестра, почистващ персонал, охрана. Отговорната задача да ръководи СУ “Нешо Бончев” за един ден беше поела Таня Узунова, председател на Ученическия съвет. Редом до нея в кабинета беше директорът Веска Барова, която помагаше на Таня със съвети.

Заместник-директори бяха Цвета Манева, Ангел Реджов и Александър Червенков.

С административните дела днес бяха се заели Максимилиан Нанов и Мария Шанова, а финансите стриктно съблюдаваше Стела Дашева .

За здравето на бончевци, разбира се под наблюдението на медицинското лице в училището, днес се грижеше Силвена Стайкова, която сподели, че има желание да учи медицина. В ролята на педагогически съветник се превъплъти Димитър Гърбешков.

Часът по български език в 11 „а“ клас ръководеше Петър Дерменджиев. Съучениците му бяха изключително доволни от начина, по който Петър преподаваше урока.

Г-жа Милка Пискова беше седнала на ученическата скамейка и не спести похвалите си за своя отлично подготвен заместник.

Инициативата беше приета много добре от всички, затова предвиждаме и занапред да отбелязваме Международния ден на ученика с Ден на ученическото самоуправление, каза изпълняващата за ден длъжността директор Таня Узунова.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.