„Асарел-Медет“ с щанд на „Базара на професиите“

Над 1000 деца посетиха щанда на „Асарел-Медет“АД на тазгодишното издание на Детския базар на професиите, който се провежда днес (25 ноември) и утре в София Тех Парк. Инициативата е вдъхновена от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, където дружеството ни членува от 2011 година. „Асарел-Медет“АД е една от първите компании, участници в базара от самото му създаване.

Тази година компанията ни участва с професията „Геолог“, която бе представена от главния инженер към звено „Геология“ в отдел „Минно инженерство“ Десислав Иванов. На фирмения ни щанд учениците можеха да погледнат и през стереомикроскопа на минералога на компанията Венцислав Стоилов, който с усмивка разказваше за различните видове минерали в рудничните фирмени образци. Истински интерес предизвикаха и колегите от ТechnoMagicLand, които изненадаха посетителите с атрактивни демонстрации на интересни физични и химични експерименти за свойствата на метала мед.

С много настроение, усмивки и лъчезарни лица бе изпъстрена залата. Ученолюбивите посетители не пропуснаха да се снимат за спомен и с фирмените ни каски, като всеки от тях получи много подаръци, които екипът на „Асарел-Медет“ бе подготвил за събитието.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.