Тази вечер запалваме празничните светлини на Панагюрище

В навечерието сме на едни от най-светлите и най-чаканите празници. Броени дни остават до Коледа и началото на Новата 2023-та година. Община Панагюрище организира поредица от събития, за да повдигне коледния дух на жителите и гостите на общината, първото от които е запалването на светлините на  коледна украса на 1 декември в 17:30 часа.

Да си подарим споделеност, любов, вдъхновение  и всички дружно, на площад „20-ти април“,  да отброим последните секунди до запалването на светлините на Коледната елха.

С музикална програма в уникална коледна атмосфера ще ни пренесат хорът „Децата на Панагюрище” и възпитаниците на ЦПЛР-Панагюрище.

С празничния спектакъл „Бяла магична приказка” ще посрещнем белобрадия старец – Дядо Коледа и ще станем свидетели на невероятно магическо шоу,  чийто водещ ще бъде известният български илюзионист Борислав Борисов, Боби Шоу. Триметров полярен мечок, леден човек и приказен принц са само малка част от  изненадите и атракциите предвидени в спектакъла.

Целият месец декември е изпълнен с много събития, които не само ще допринесат за празничната атмосфера, но и ще разкрият онази споделеност на доброто, вярата и надеждата, носеща вълшебния дух на Коледа.

https://www.facebook.com/reel/657265712524342

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.