Духът на Коледа озари Майкро Оптикс Юръп

Днес, 6 декември, екипът на Майкро Оптикс Юръп подреди своята коледно-новогодишна украса. Събитието се превърна в същински фирмен празник, който вече е и традиционен за дружеството в Панагюрище. Денят не бе случайно подбран – поверие гласи, че коледната украса трябва да се постави на Никулден и да стои до Ивановден.

Тази година служителите на Майкро Оптикс Юръп се бяха впуснали в истинска творческо съревнование за това кой ще подготви най-хубавия и празничен кът във фирмения двор. Център на коледния дух на украсата стана кът, посветен на Рождество Христово – в него по интересен начин бяха подредени младенецът, лежащ в яслата, Дева Мария, животните. Всяко едно от дръвчетата получи своята заслужена доза гирлянди и разноцветни топки, а Дядо Коледа застана наблизо със своя чувал и шейна с подаръци.

Към екипа на Майкро Оптикс Юръп с празнично заредени думи се обърна инж. Цветинка Маринска, Вицепрезидент Производство Европа. Тя посочи, че „…декември е месец, в който трябва да бъдем добри и позитивни. Това е месецът на очакванията, в който светът очаква раждането на Христос. Тази година дадохме воля на творчеството креативността и фантазията на вас – нашия екип за подготвянето на украсата на двора. Поздравявам ви за чудесната атмосфера, която създадохте”.

С чаша чай и вкусни сладки за екипа приключи този весел фирмен следобед с обещанието празникът на продължи в навечерието на Коледа.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.