“Капан за самотен мъж” на Малък градски театър “Зад канала” ще гостува на панагюрска сцена

Френският драматург Робер Тома пише една от най-популярните си постановки сякаш точно като за любителите на заплетените, но и свежи истории. И именно в „Капан за самотен мъж“ е перфектната симбиоза между двете

В случай че и ние сме запалени по криминалния жанр и оценяваме доброто чувство за хумор в изкуството, вече можем да се насладим на представлението и на софийска сцена. Малък градски театър „Зад канала“ откриват сезона си с първа премиера именно на „Капан за самотен мъж“. А как се попада в него бихме разбрали единствено като се потопим в крими
историята, която е придружена и с щедра доза адреналин.

Действието се развива в живописно курортно селце във френските Алпи – на пръв поглед идеалното място за меден месец. Именно там е отседнал главният герой, Даниел Корбан, който е младоженецът. Мистерията обаче започва да се заплита с изненадващото изчезване на булката, което оставя Даниел да дави мъката си в алкохол и безпомощно да чака вест от любимата. Такава така и не се появява.

За да се извърши подмяната на съзнанието на Даниел, се прилагат всички известни на театъра и киното тактики. Изкуството е призвано да скрие истината и да я замени с напълно нова. Залог са не само няколко милиона долара, но и професионалната репутация на всеки един от участващите в спектакъла. Освен че е интригуваща криминална история, „Капан за самотен мъж“ също така омагьосва и със страхотното си чувство за хумор, изненадващи обрати и абсолютно неочакван финал.

Всички тези „пакости“ са ги забъркали режисьорът Йосиф Сърчаджиев и актьорите Христо Пъдев, Владимир Димитров, Стоян Младенов, Луиза Григорова – Макариев, Емил Котев и Жени Александрова-Лечева.

Представлението на „Капан за самотен мъж“ е на 15 декември от 18:00 ч. в Театъра Дом-паметник.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.