ОПТИКС АД – Работодател на годината 2022

Високото отличие бе връчено на специална церемония, организирана от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта  на 14 декември 2022 г. Събитието, отличаващо значимите успехи на работодателите, се проведе за 19-та поредна година, като този път акцентът бе поставен на 2022 година – европейска година на младите хора и възможностите, които институциите и работодателите създават за тяхната бъдеща успешна реализация.

Голямата награда в категорията „Работодател със значим принос за пазара на труда в регион Пловдив“ 2022 г. получи ОПТИКС АД.  Компанията бе отличена за успехите, които постига в социален и икономически аспект, следвайки дългосрочнaта си инвестиционна програма да разширява производствения си капацитет в различни локации (Панагюрище, Стрелча, Пловдив, Божурище) и да създава нови работни места в региона.

Наградата на ОПТИКС бе връчена от служебния заместник министър-председател и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров, а от името на мениджърския състав и екипа на ОПТИКС  Светлана Парашкевова, Ръководител „Човешки ресурси“ благодари за доброто партньорство с Агенцията по заетостта  и за възможността съвместно с Дирекция „Бюро по труда“ – Панагюрище да постигат добри резултати в подкрепа на хората, давайки им шанс да открият своето професионално бъдеще. 

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.