В „Майкро Оптикс Юръп“ успешно приключиха 2022 година

Още една успешна година отбеляза екипът на „Майкро Оптикс Юръп“ ЕООД с пищно тържество, състояло се този петък, 23 декември, в ресторанта на Парк хотел „Асарел“.

По време на събитието специално приветствие към екипа на „Майкро Оптикс Юръп“ отправи управителят инж. Петър Чолаков. Той сподели, че екипът на фирмата и през 2022 г. е продължил да увеличава броя си, като развитието ѝ ще продължи и занапред. Инж. Петър Чолаков пожела здраве, щастие и късмет на всички членове на голямото семейство на „Майкро Оптикс Юръп“ през Новата 2023 година.

За доброто настроение на празника се погрижиха Нонка Маслева и Делчо Кузманов, които изпълняваха музикално пожелание след музикално пожелание. По време на вечерта бе разиграна и интересна томбола с награди. Така, купонът продължи до малките часове на нощта.

Малко по-рано същият ден в двора на фирмата се проведе и станалият традиция Коледен базар. Празничните артикули в него бързо намериха новите си собственици. В събитието по традиция имаше и щанд на БЧК – Панагюрище, а средствата от продажбата на предметите от него, ще бъдат ползвани за наши съграждани в нужда.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.