Благотворителен Коледен базар в Професионалната гимназия

На 19 декември в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм се откри Коледен благотворителен базар, който се превърна в изложба на творчество и въображение на възпитаниците на панагюрското училище.

Базарът продължи до 21 декември, а събраните от него средства ще бъдат използвани в помощ за ученици в неравностойно положение и за подобряване на материалната база на учебното заведение.

Предпразничната седмица в Професионалната гимназия беше изпълнена с богата и разнообразна програма. С усмивки, вълнение и приятни емоции ученици и учители се потопиха в коледната магия на предстоящите празници.

„В навечерието на най-светлите празници, на прага на Новата 2023 година нека всички да пазят своята вяра в доброто и да я предават на своите деца и на всички около себе си, защото благодарение на нея в живота стават чудеса! Нека бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест.“, заявяват възпитаниците на училището.

Ученическият съвет към Професионалната гимназия благодари на всички ученици, учители и родители, които с много любов, сръчност и фантазия сътвориха ръчно изработени сувенири, картички, украса за празника и кулинарни изкушения.

Снимки: Николай Шишков

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.