Hell’s Kitchen гостува на Бъта

Кухнята на Ада и шеф Виктор Ангелов идват в Бъта на 18 февруари т.г., каза за „Време“ кметът Георги Александров. Две срещи с екипа на Hell`s Kitchen България вече са проведени на терен, направен е оглед на центъра на селото и е договорен начинът за провеждане на водещото кулинарно шоу.

Денят е съгласуван така, че да не съвпада с кукерския празник на селото, който ще е седмица по-късно. Ще съвпадне обаче с Празника на виното и традиционния конкурс за най-хубаво вино от местен производител.

Готвачите на шеф Ангелов ще приготвят храни в два фургона, дълги по 4 метра, разделени на две групи, а дегустатори и оценители ще са зрителите на кулинарното шоу. Разбира се, ще има и други съпътстващи интересни предизвикателства. Засега не знаем кога ще се излъчи това издание на Hell`s Kitchen. То ще влезе в програмата на Нова тв след старта му и по сценария на шеф Виктор Ангелов.

„Очаква се селото да отеснее от гости, но ние ги очакваме. Всички са добре дошли!“, не крие удоволствието си кметът Александров.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.