На 5-ти февруари ОПТИКС АД откри най-значимата си инвестиция в Панагюрище под знака на 25-годишния си юбилей

Новата производствена сграда се намира на територията на бившето шивашко предприятие „Ритон-П“, емблематична сграда, част от силната икономическа история на общината. Събитието бе уважено от Областния управител Трендафил Величков и кмета на община Панагюрище Никола Белишки, партньори, колеги и приятели.

С приветствие към всички гости се обърна инж. Иван Чолаков – Изпълнителен директор на компанията, който връщайки се към спомените за началото преди 25 г. и създадената традиция на 5-ти февруари, сподели, че въпреки трудностите екипът на ОПТИКС е успял с изпреварващи темпове да изгради високотехнологичното си оптично производство. Към днешна дата предприятието разполага с  над 150 хил. кв. м собствена земя и над 42 хил. кв. м. застроена площ, съвременно оборудвана за целите на производството. Инж. Чолаков се обърна с думи на благодарност към всички, които са подкрепяли развитието на компанията.  

Гостите имаха възможност да разгледат част от новата производствена зона, която отговаря на всички високи стандарти в оптичното производство – високотехнологична, ергономична и чиста среда.  Подкрепяйки бързия темп на развитие на „Шьоли-Оптикс“ ООД, реновираният 4-етажен корпус е предоставен за ползване на предприятието, като за работещите са осигурени комфортни условия и специално обособени места за почивка.

Мащабният инвестиционен обект е пряко свързан  и с дългосрочната стратегия на ОПТИКС за устойчиво развитие, а целите на компанията са цялото оптично производство от различните технологични зони да бъде събрано на едно място.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.