Очен лекар от УМБАЛ „ Александровска“ ще консултира пациенти в „Уни Хоспитал“

Двете здравни заведения ще си сътрудничат за опазване на очното здраве на жителите в региона

Специалистът по офталмология д-р Иван Спиридонов от УМБАЛ „Александровска“  ще извършва консултации в МЦ-Панагюрище всяка седмица. Прегледите са част от новият проект между двете лечебни заведения за сътрудничество в областта на навременната диагностика и лечение на очните болести. „Уни Хоспитал“ увеличава услугите към своите пациенти с привиличането на д-р Евелина Персенска в екипа си.

Консултациите ще се извършат след предварително запазване на час, като първата определена дата за удобство на жителите на Панагюрище и региона е 25 февруари, събота, от 11:00 часа.

Д-р Eвелина Персенска е лекар в Клиниката по Очни болести на УМБАЛ „Александровска“. Тя се обръща към пациентите в региона с апел, че навременното и цялостно изследване на очите е от изключителна важност за опазването на зрението и качеството на живот. Ранното диагностициране е предпоставка за успешно лечение на очните заболявания и предотвратяване на слепота.

Сложните случаи, които д-р Персенска диагностицира, ще се консултират с екипа на проф. Александър Оскар – началник на Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Александровска“.

МЦ „Панагюрище“ има сключени договори с почти всички застрахователни компании в страната, по които включително се извършват и консултации със специалистите от Центъра.

Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581; 0878 286 553.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.