“Асарел” участва в Деня на кариерното развитие на МГУ “Св. Иван Рилски”

Днес, 6 април, в мултифункционалната сграда ProAuto в София беше изключително вдъхновяващ ден за 140 студенти от Минно-геоложкия университет “Св. Иван Рилски”. Те имаха възможността да се запознаят с примера на топ мениджърите в минната индустрия.

Производственият директор на “Асарел-Медет” инж. Иван Чолаков им разказа за своя кариерен път в компанията и за възможностите, които има днес пред младите минни специалисти. На събитието присъстваха още директор “Ремонтни дейности” инж. Илия Добрев и Бисерка Янева, директор “Човешки ресурси” в компанията.

За своето кариерно развитие пред младежите говориха още изпълнителният директор на “Елаците мед” инж. Драгомир Драганов, инж. Цветомир Велков – генерален мениджър на “Дънди Прешъс Металс Челопеч”, и инж. Любомир Хайнов – генерален мениджър на “Дънди Прешъс Металс Крумовград”.

“Какви са автоматизираните процеси в “Асарел” и “Каква е реализацията на студентите от специалност “Електроенергетика” – това бяха първите въпроси, на които инж. Иван Чолаков даде отговори. Младежите бяха още по-любопитни, когато получиха информация за стажантската ни програма от Стоян Боев, експерт “Обучение и квалификация”, който ги очакваше на фирмения ни щанд.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.