Теди Кацарова, Мая Райкова и Хайгашод Агасян ще оценяват талантите във фестивала „Родолюбие“

Престижно жури ще оценява изпълненията на участниците в ХVIII издание на Националния фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен „РОДОЛЮБИЕ“ 2О23. Председател на журито ще бъде г-жа МАЯ РАЙКОВА – продуцент Музикална къща БНР, изпълнителен продуцент на БНР Топ 20, член на селекционния екип на БНР Топ 20, водещ на националната седмична класация за българска поп и рок музика БНР Топ 20.

Другите членове на професионалното жури са: ХАЙГАШОД АГАСЯН – български композитор, инструменталист, поет и певец, автор на театрална и филмова музика, на популярни песни за възрастни и деца и ТЕДИ КАЦАРОВА – певица, композитор, която амбициозно и непрестанно представя България на международната сцена и печели множество отличия.

Паралелно с професионалното жури изпълнителите ще се оценяват и от младежко жури, на което председател ще бъде  Стела Петришка  –  студентка в Националната музикална академия  „Проф. Панчо Владигеров”, със специалност поп и джаз пеене. Стела е дългогодишна възпитаничка на школата по изкуства в град Панагюрище, носителка на много награди от международни и национални конкурси. Другите членове на младежкото жури ще бъдат: Йорданка Димитрова, Лора Куруджиева и Габриела Спасова – носителки на награди от национални и международни конкурси за млади изпълнители. Възпитанички на Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище от школата по поп и джаз пеене ,,Евгений Зумпалов“.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.