132-ма доброволци се включиха в традиционната кръводарителска акция на „Асарел-Медет“

​Общо 132-ма бяха доброволците, включили се в традиционната кръводарителска акция на „Асарел-Медет“, която се осъществява със съдействието на Районния център по трансфузионна хематология /РЦТХ/ – гр. Пловдив. Кампанията се проведе в периода от 24 до 28 април, а Здравна служба „Асарел“ посрещна както редовни кръводарители, така и асарелци, даряващи за първи път.

„Асарел-Медет“ е едно от любимите ми места, тук открай време хората даряват. Щастлив съм, че и в тази кампания желаещи не липсват, което показва, че служителите са съпричастни и приемат безвъзмездното кръводаряване като лична кауза“, сподели д-р Тодоров от РЦТХ. Той и неговият екип преглеждаха старателно всички желаещи преди да дарят кръв, за да се уверят, че са здрави и отговарят на изискванията за кръводарители.

Акцията се проведе с предварително записване на желаещите, а всеотдайните сестри от Здравната служба следяха за неговото спазване и за състоянието на служителите, които успешно дариха кръв, давайки шанс за живот на нуждаещите се.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.