„Клип щанц“ отпразнува щастливо първите си 20 години

За приятно приятелско тържество поканиха партньори и приятели собствениците на „Клип щанц“ ООД миналия петък. Празникът бе организиран на плажа в привечерните часове на деня и продължи до ранните часове на съботния ден и бе по повод 20-годишнината от основаването на дружеството. Подаръци от съдружници и партньори от общината и извън нея получи младият управител на дружеството инж. Иво Гарчев. За случая той бе възложил вечерята на свои приятели от елитен софийски ресторант и в менюто имаше няколко гурме закачки, които не сме виждали в местни заведения, и дамската половина на празника се забавлява известно време с разгадаването на рецептите в пищните плата.

Клип-Щанц-Иво-Гарчев-и-Белишки

Кметът на общината връчи на управителя на „Клип Щанц“ ООД паметен знак – реплика на кокардата на поборника от Април 1976 г. Георги Нейчев

Приятелски шеговит поздрав към гостите отправи инж. Лука Гарчев, който вдигна наздравица за здраве и късмет на всички. Той припомни ентусиазма на групата приятели, събрали идеи и дипломи в едно ново начинание преди 20 години, което се оказва проспериращо, трайно, а и успешно. „Когато потеглихме, всички идвахме от „Оптикоелектрон“, и си обещахме, че няма да се опитваме да го имитираме в никоя от неговите дейности, което щеше да ни е лесно. Устояхме на обещанието си!“ ., подчерта Лука Гарчев. Райна Тодева, която е в дружеството от неговото основаване, и е в центъра на всяко публично и непублично събитие на екипа, включително в организацията на този празник, огласи получените поздравителни адреси. Сред подаръците преобладаваха картини и скулптури, както и сувенири, книги и пр., а поздравите продължиха от микрофона и извън него. Иво Гарчев успя да обиколи всички компании и да поговори с всеки от гостите, точно както трябва да прави един възпитан домакин.

Лука-Гарчев

Инж. Лука Гарчев

Прохладната вечер, изисканите питиета и щедра трапеза настроиха гостите романтично и празнично, особено след първите звуци на сцената. Там за около 40 минути се настаниха великолепните изпълнители от БТР с основен солист Наско, който изпълни хитовите парчета на състава и някои супер нови композиции. Това бе повод най-добрите танцьори да останат на дансинга за дълго, а сред всички се открояваше стройната група работници и служители в дружеството, които са в преобладаваща степен мъжки състав и повечето от които са с над 10-15 години стаж в „Клип щанц“.

На финала на концерта на БТР тръгна пищна празнична заля, която бе едно от най-нестандартните изпълнения на Иван Иванов и неговата „Огнена хризантема“. Светлинната красота полетя точно над главите на празнуващите в щастлива феерия. Едно нещо остана неизпълнено обаче. Мнозина се заканиха да се хвърлят в синеещите води на минералния басейн, който сега е собственост на сем. Пенка и Лука Гугови, но така и заканата не бе осъществена. Нищо, има време – на следващия юбилей, 30-годишният. И нека празниците на „Клип щанц“ и делниците на екипа му са все в този красив и приятелски дух, както във вечерта на 20-годишнината. Защото 20 години са една младост, а 30 – зрялост. После … после пак ще го мислим!

БТР

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.