Изработка на фотоалбуми с уникален дизайн за вашия специален повод

Направете спомена специален

Чрез красив фотоалбум превърнете завършването на детска градина или училище в прекрасен спомен за приятелите и учителите, които са дали началния тласък в живота на всеки малчуган или юноша. Албумите се изработват с възможност за индивидуален дизайн, за да няма точно същия никой друг. В изработката е включена и специална фотосесия, която да запечата малките или големи абитуриенти в техния пълен блясък.

Стандартният размер на албума е А5 (21 на 15 см), като са възможни и други размери, спрямо вашите индивидуални желания.

Как работим

Стъпка 1

Свържете се с нас. Ще уточним идеята, възможностите и времевия диапазон, в който да се реализира.

Стъпка 2

Фотосесия. В предварително уговорен ден и час ще направим фотосесия с главните герои във фотоалбума. Фотосесията включва и базов ретуш на направените снимки – за да грейне всеки един малчуган в пълния си блясък.

Стъпка 3

Изработване на дизайн. Вашият фотоалбум ще има уникален дизайн, който няма да се повтаря с никой друг. Индивидуалният подход към всеки проект е важен за нас, за да подчертаем това, че всеки спомен е специален и неповторим.

Стъпка 4

Получете готовите фотоалбуми. Готовите фотоалбуми ще ви бъдат предоставени на предварително уговорена дата, за да бъдат раздадени по време на тържеството за завършването.

Нека създадем един незабравим спомен!