Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с тържествен концерт по случай 24 май

На 24 май от 11:00 часа на площад „20 април” ще се проведе Празничен концерт, с участието на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, посветен на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени са една от най-забележителните групи на съвременната ни музикална сцена. Това е формацията, с която емблематичният български актьор, певец, композитор и филмов режисьор записва култовите си албуми:   “Към”, “Обичам те, мила”, “Революция”, “Пропаганда, хромозоми, силикон”, “Пансион за кучета” , “10 ½”,  “Жълт код” (достигнали общ тираж от над 250 000 копия). Заедно с Обичайните заподозрени – Стунджи Янкулов, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Вълдобрев прави множество национални турнета и става два пъти изпълнител на годината на България. През 2008 година е номиниран за изпълнител на десетилетието от музикалната телевизия “ММ”, а през 2020 година Обичайните заподозрени стават най-добра група на Годишните музикални награди на „БГ Радио“.

Концертите им обикновено акцентират върху енергичните, мажорни, носещи позитивно настроение популярни хитове на бандата – бляскава смесица от инди-поп и рок песни с китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Спектакъл с рокендрол заряд, гарантиран от класата на български музиканти от световна величина.

Събитието е част от празничната програма по случай 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, организирана от Община Панагюрище.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.