Нова бус линия към Стрелча до дни

Стойно-Чачов

Стойно Чачов

До две седмици ще се разбере кога ще потегля още един автобус към Стрелча. За това се е заканил кметът на общината Стойно Чачов, научи „Време“ лично от него тази седмица. Предстои единствено конкретно договаряне на часа на потегляне на допълнителната линия по трасето Панагюрище-Стрелча-Панагюрище във вечерните часове на делничните дни.

Чачов е добре запознат с проблема, че много стрелчани работят в Панагюрище, че някои приключват работа едва към 20.00 чака и на тях трябва да им се създадат условия да работят, без да се притесняват за пътуването. Оказва се, че и майката на кмета също има този проблем, тъй като работи в панагюрската болница. Та по тази линия Стойно Чачов няма начин да не е добре осведомен, а и „Време“ се постара преди няколко броя да го информира.

Новата линия към Стрелча ще тръгва 10 минути преди или след 20.00 часа, което предстои да се разбере съвсем скоро, след разговор с превозвача в лицето на „Автотранс“ – Панагюрище.

На въпроса дали е съкратен експертът, който е проспал сроковете за актуализиране на графика и не е уведомил навреме общинското ръководство, кметът отговори кратко: „Тече предизвестие“.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.