Сдружените предприемачи на делово посещение в Бъта

При предишнатат среща, която се състоя преди няколко месеца в Панагюрище, сдружените предприемачи приеха поканата на кмета на Бъта Георги Александров за посещение на селото и разглеждане на възможностите за инвестиции там

Миналата седмица сдружените предприемачи от Панагюрище направиха делово посещение в село Бъта. Преди време те бяха поканени от кмета Георги Александров, който участва в тяхно заседание, с идеята да представи възможностите, които предоставя селото за бизнес.

Предприемачите от панагюрското сдружение разгледаха част от свободните помещения, общинска, частна или кооперативна собственост, които в момента се предлагат за продажба. Най-много въпроси имаха предприемачите по отношение на хора, желаещи да си намерят работа в селото или в Панагюрище. Александров е поел ангажимент да направи проучване по конкретни параметри и да създаде възможно най-добри условия и за двете страни – предприемачи и жители на селото, които търсят работа. Според него в Бъта има доста свободни помещения, включително в централната част, повечето от които са в много добро състояние и са подходящи за разнообразни бизнес дейности.

Председателят на Сдружението Николай Митев е изразил желание от страна на предприемачите да помагат на кметството във всички делови дейности. Контактите на двете делови страни ще продължат в делови порядък и се очаква да добият конкретност, тъй като „точно в разговор тръгват добрите идеи, коментира за „Време“ Георги Александров и сподели отличните си впечатления от разговора с предприемачите, както и своя оптимизъм интересите на бизнеса в общината и хората от кметство Бъта да „се срещнат на полето на бизнеса и взаимния интерес“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.