„Гордея се с труда на моите родители“ ще се проведе виртуално тази година

Осмото издание на „Гордея се с труда на моите родители“ – най-любимият проект на компаниите членуващи в Българсака мрежа на Глобалния договор на ООН ще е изцяло виртуално и ще се случва на страницата на Мрежата, съобщават организаторите. На предизвикателството отговарят компаниите: „Асарел-Медет“ АД, Аурубис, ДЗИ; „Контур глобал Марица изток 3“, ОББ, Овергаз, Пощенска банка, „Софарма“, ТехноЛогика ЕАД и Транс Пресс. Те ще “отворят врати” за виртуална разходка на децата из компаниите и онлайн запознаване с професиите на техните родители на 30 октомври, в навечерието на Деня на Будителите.

Виртуалното издание предизвиква компаниите да разгърнат въображението и креативността си, и по нетрадиционен начин да представят пред децата същността на дейността си, своите основни професионални направления и постиженията на служителите си чрез видеа или streaming. Децата ще могат да участват с онлайн разговори, игри и експерименти.

„Гордея се с труда на моите родители“ цели да покаже на децата, че трудът е ценност и потребност, че всеки един от нас, влагайки своя труд и знания в упражняването на избраната професия, е незаменим за растежа и развитието на компанията и на обществото.
Със специално разработени игри и дискусии бизнесът нагледно показва на децата по какъв начин трудът на техните родители е важен и създава разбирането, че не парите, а вложеният труд и удовлетворението от него са истинският измерител на приноса на всеки за създаването на крайния продукт или услуга.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.