27 асарелски бебета получиха фирмени медальони

27 бебета на наши колеги получиха златни медальони от „Асарел-Медет“ на тържествена церемония, която се проведе на 17 юни в зала „Луда Яна“ на хотел „Каменград“. Наградени бяха децата, които са родени през 2020 и началото на 2021 година.

Сред отличените бяха и няколко семейства, чиито рожби се родиха през 2019 г., но поради противоепидемичните мерки не успяха да присъстват на миналогодишното тържество. Медальоните бяха връчени от Галя Костова – председател на фондация „Асарел“ и прокурист на „Асарел-Медет“. Тя пожела на децата да растат здрави и щастливи и да познават и ценят корените си. Директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ Бисерка Янева, председателят на СМФ „Подкрепа“ в дружеството Николай Попниколов и Дарина Дечева, представител на фирмената синдикална организация към КНСБ, също поздравиха щастливите родители и пожелаха с всяка година броят на бебетата да се увеличава.

Върху фирмения медальон, изработен от местния златар Николай Семов, са изписани името на детето и годината му на раждане. С цирконий са обозначени датата и месецът, а стрелките показват точния час, в който бебето е проплакало, което прави всяко от бижутата уникално.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.