Тодор Глухкин спечели Коледния турнир по шахмат на община Панагюрище

В коледен дух, добро настроение и перфектно съдийство от страна на NA Христо Костурков, при прекрасни условия за игра премина шахматният турнир, в който се включиха 32-ма шахматисти от община Панагюрище.

С най-добра игра се отличи Тодор Глухкин, който победи преките си конкуренти – Гинка Юрукова и Захари Захариев, а накрая завърши реми с втория Димитър Немски, който загуби в първия кръг от Захариев, но после се върна в играта печелейки до последния кръг в който направи реми с победителя.

По време на турнира в кратката обедна почивка всички участници и родители, бяха зарадвани с пица и минерална вода от Десислав Данков.

След изиграване на 7-ми кръг, директорът на турнира Петьо Караджов връчи награди, осигурени от „Асарел- Медет“ АД, за всички участници, плакети и медали за победителите.

1-во място в генералното класиране – плакет и златен медал получи победителят Тодор Глухкин. 2-ро място – плакет и сребърен медал за Димитър Немски, 3-то място – плакет и бронзов медал за Захари Захариев.

При 12-годишнитезлатен медал за Илия Бимбашов, 2-ро място и сребърен медал за Георги Чалъков, 3-то място и бронзов медал за Христо Луизов.

При 8-годишните златен медал за Мартин Узунов, сребърен за Михаил Тодореев, бронзов за Нистор Мулешков.

Медали жениГинка Юрукова и Стоянка Чардакова.

Момичета злато за Йоана Рабаджийска, сребро за Денислава Мехтерова, бронз за Цветиана Маринска.

При 10-годишните, медалите съответно получиха Светослав Цанков, Денислав Сократев, Виктор Нонов.

Ветераните

Съвместната работа на ШС „Асарел-Медет“, ШК „Оборище“, Асоциация на Спортните Клубове и Община Панагюрище, ще продължава с популяризиране на шахмата, развиване и организиране на турнири, като се надяват в най-скоро време да свърши пандемията за да могат да се допускат и външни състезатели в турнирите.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.