Детски образователен център SmartyKids – Панагюрище откри новата си учебна година

Тази събота, 1 октомври, бе открита новата учебна година в детския образователен център SmartyKids – Панагюрище. В началото на събитието беше извършен водосвет за здраве и успех, с който бе осветен и новият дом на образователния център – ул. ,,Мак Гахан“ 2А, ет.2.

Тържеството премина с много емоции, поздравления и пожелания за успешна, присъствена и ползотворна учебна година.

Колективът на SmartyKids се състои от педагози и филолози, които са млади, амбициозни и креативни хора, допринасящи за развитието на учениците – Александра Георгиева, Мария Илиева, Даниела Илиева, Кристина Чоролеева-Генчева и Цветанка Воденичарова.

SmartyKids Панагюрище е детски образователен център, в който се предлагат курсове по: ментална аритметика, бързо четене, английски език, български език и математика.

Курсовете по ментална аритметика спомагат за цялостното развитие на децата. Авторската методика, интересна геймификация, игровата форма и онлайн платформата, които използваме при обучението развиват паметта, вниманието и концентрацията им.

От тази учебна година обучение по ментална аритметика ще се провежда и в СУ „Нешо Бончев“.

Бързото четене е подходящо за деца от 8 до 12 г. възраст. Методиката развива умението за работа с текст, способността да се запомня важната информация, както и да се увеличава скоростта на четене, без да се губи разбирането от прочетеното.

Обучението по английски език за по-малките ученици (до 2 клас, вкл.) е чрез методиката Jolly Phonics, която е насочена към фонетичната част на езика. Занятията са под форма на игри, песни и много разнообразни упражнения.

От тази учебна година се предлага и обучение по БЕЛ и математика за НВО – 7 клас. Курсът е една учебна година, в малки групи от по 5-6 ученика.

За повече информация и записвания може да позвъните на телефони: 0885041810 и 0876550330.

Email: panagyurishte@smarty-kids.bg

Сайт: smarty-kids.bg/panagiurishte
daskalo.eu

Facebook страница: SmartyKids  Панагюрище – образователен център за деца.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.