Предстои шахматен турнир в чест на Будителите

Шахматен ученически турнир в чест на Будителите ще се проведе на 5 ноември. Началният час на състезанието ще е 10:00 часа, а мястото на провеждане – в конферентната зала на „Арена – Асарел“.

Контрола за игра ще 10 минути плюс 5 секунди, в 7 кръга, по правилата на FIDE за ускорен шах. Почивка от 12:00 – 13:00 часа.

Право на участие ще имат първите записали се 30 ученици. Главен съдия Христо Костурков, помощник съдии Петьо Караджов и Найден Иванов. Състезанието няма да важи за рейтинг и е без такса за участие. Преди награждаването всеки състезател може да рецитира стихотворение и да спечели допълнителна награда за това.

Журито ще е съставено от родителски комитет избран на място.

Регистрация за участие може да се направи до 20:00 часа на 20 октомври на имейл cristo_l_kosturkov@abv.bg. или по фейсбук.

Всички участници ще получат награди, а за най-добрите ще има специални плакети. Специална награда – шах за най-малкия участник, е предоставена от Никола Митев, председател на Сдружението на предприемачите в община Панагюрище.

Турнирът се организира от ШК „Оборище“, ШС „Асарел-Медет, с подкрепата на „Асарел-Медет“ АД, Асоциация на спортните клубове.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.