Над 1200 посетители на щанда на „Асарел-Медет“ на Деня на отворените врати на Минно-геоложкия университет

За поредна година щандът на „Асарел-Медет“ на Деня на отворените врати на МГУ привлече многобройни посетители от цялата страна. Над 1200 студенти и ученици дойдоха да се разходят по пътя на медта с представители от компанията. На многобройните въпроси, свързани с професионалното развитие в „Асарел-Медет“, отговори директор „Човешки ресурси“ Бисерка Янева.

Партньорите от ТехноМеджикЛенд представиха интересни експерименти за свойствата на медта на щанда на „Асарел-Медет“, като не оставиха равнодушни както малките, така и големите посетители на юбилейното събитие на МГУ.

Впечатлени останаха и ученици от 10, 11, 12 клас на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище. Те бяха придружавани от преподавателите инж. Людмила Гашурова и инж. Ненчо Ненчев. Младежите се обучават по специалностите: „Обогатителни, преработващи и рециклационни технологии“ и „Минна електромеханика“. Десетокласниците мечтаят да прекрачат прага на компанията, докато техните съученици от горните класове вече са част от екипа на „Асарел-Медет“ и работят рамо до рамо с наставниците си, по програмата за дуално обучение в „Асарел-Медет“.

Юбилейното събитие на Минно-геоложкия университет донесе много емоции на гостите, както и полезна информация относно бъдещото им кариерно развитие.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.