Започна записването за ученическия летен лагер

В летния лагер в село Панагюрски колонии, тази година ще има четири смени.

Общинската база „Ученически лагер” ще отвори врати на 2 юли, когато ще започне първата лагерна смяна „Лятна магия сред красотата на българската природа”. Тя ще бъде с продължителност 10 дни – от 2 юли до 11 юли /включително/. Началник на първата лагерна смяна ще бъде Невенка Врагова – Гоешкова, GSM: 0889 94 27 57. Програмата на първа лагерна смяна включва дейности, насочени към усъвършенстване на двигателната култура на децата и учениците, опознаването и опазването на природата, умение за общуване и взаимно уважение. Специално място ще имат заниманията на тема „Християнска вяра – същност и ценности”. В тях се включват лагерниците, чиито родители предварително са заявили съгласие.

Втората лагерна смяна, която ще бъде в периода 16 – 25 юли /включително/ е с наименование „Заедно да станем по-добри сред природата”, с началник Румяна Серетлиева, GSM: 0898 67 78 51. Втора смяна включва разнообразни дейности, въздействащи върху физическото здраве на децата и личностното им израстване в посока формиране на уважение и любов към природата, толерантност към другите, чувство на отговорност и умения за работа в екип.

Трета смяна ще се проведе от 30 юли до 8 август /включително/. Началник смяна ще бъде Стоянка Ракова, GSM: 0888 68 70 22. Мотото е „Природата – наш дом”. Програмата на трета лагерна смяна включва занимания в творчески ателиета, игри на открито, походи, кино-вечери, караоке вечери. Десет незабравими дни, изпълнени с добро настроение и приятни емоции за децата и техните ръководители.

Четвърта лагерна смяна „Спортна академия в планината” ще бъде в периода 13 август – 22 август /включително/. Програмата е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа.

Броят на лагеруващите във всяка от смените е до 50 /петдесет/.

Записването на желаещите деца и ученици за лагерните смени се извършва от началниците на смените, а заплащането на таксите – в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Панагюрище, всеки работен ден от 8:00 часа до 18:00 часа, като за първа лагерна смяна то започна на 28 юни, а за останалите смени – от 2 юли.

Един отговор на “Започна записването за ученическия летен лагер

  1. Pingback: Летният лагер в село Панагюрски колонии отвори врати | Вестник "Време 2001"·

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.