Денят на миньора се завръща в Панагюрски колонии

Екипът на „Асарел-Медет“ ще чества своя професионален празник на 27 август в село Панагюрски колонии, където отново заедно ще се съберат хиляди жители и гости на региона.

Традицията за голям концерт по случай Деня на миньора се завръща след двугодишната принудителна пауза заради пандемията. Фирменото хоро на работещите, семействата и пенсионерите от дружеството ще се извие заедно с Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл. Цял ден публика от няколко поколения ще аплодира хитовете на Йорданка Христова, Михаела Маринова и Любо Киров. Кулминацията е супер групата „Фондацията“, като Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев, Венко Поромански и Славчо Николов ще представят „Големите БГ рок гласове“ заедно със Звезди от „Ахат“, Наско от „Б.Т.Р.“ и Славин Славчев.

Очакваме Ви на празника, който ще започне в 11:30 ч. с изявата на местни самодейни състави. Водосвет за здраве и благополучие ще се отслужи от 10:30 ч. в параклиса „Св. Иван Рилски“ в село Панагюрски колонии, а по обяд Ути Бъчваров ще спази традицията да приготви вкусен курбан.

За улеснение на гостите са предвидени автобуси, които ще тръгват на 27 август в 9 ч. от Автогарата в Панагюрище, селата от общината и Стрелча.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.